Tehnomedia

Potpisivanjem ugovora sa kompanijom ’’Tehnomedia centar’’ d.o.o., članovima sindikata omogućenu se povlastice pri kupovini roba i usluga i to:

  • Popust od 5% na maloprodajnu cenu sa popustom, za plaćanje gotovinom i jednokratno plaćanje platnim karticama.
  • Popust od 5% na redovne cene, za odloženo plaćanje putem kredita banaka na 12 i 24 rate i plaćanje platnim karticama do 12 rata.

Plaćanje preko kredita moguće je u sledećim bankama i pod sledećim uslovima. Više informacija o ovom načinu plaćanja moguće je dobiti u svim maloprodajnim objektima.

Popust ne važi za artikle koji su na akciji, i ne može se kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima. Popust je moguće ostvariti isključivo u maloprodajnim objektima ‘’Tehnomedia centra’’ d.o.o. i ne važi za onlajn poručivanje.

Popuste i povlastice pri kupovini roba i usluga moguće je ostvariti ISKLJUČIVO POKAZIVANJEM SVOJE ČLANSKE KARTE SINDIKATA, U MALOPRODAJNOM OBJEKTU. Člansku kartu moguće je preuzeti kod predsednika Sindikata ATSSB, kancelarija K2-8.

Posebne pogodnosti članovi sindikata mogu ostvariti kupovinom roba direktno preko Sindikata, kao pravnog lica. Za više informacija potrebno je obratiti se Odboru Sindikata.

Na ovoj stranici biće istaknute periodične, specijalne ponude, koje Sindikat bude dobijao od kompanije ‘’Tehnomedia centra’’ d.o.o.