SABRA

Potpisivanjem ugovora sa turističkom agencijom ’’SABRA’’, članovima sindikata omogućeno je da putuju pod povoljnim uslovima na mnoge evropske i svetske destinacije.

Glavni proizvodi Agencije su letovanja, u Grčkoj, Turskoj, Italiji i Bugarskoj, ali i krstarenja, organizovane posete evropskim gradovima, kao i izleti u Srbiji.

Takođe, za potrebe kolektiva, moguće je uraditi i posebne ponude za putovanja u zemlji i inostranstvu.

Sve aranžmane, članovi sindikata mogu platiti na rate, bez kamate, putem administrativne zabrane uz neophodnu uplatu od 30% akontacije. Omogućeno je plaćanje do 12 jednakih mesečnih rata, u zavisnosti od cene aranžmana, s tim što dospeće poslednje rate ne može biti nakon 15.12. tekuće godine.

Administrativna zabrana se štampa iz sistema Agencije, tako da je stranka dobija kada dođe u neku od poslovnica  Agencije da rezerviše putovanje.

Pošto Agencija ima odličnu poslovnu saradnju i sa drugim agencijama, preko njih je moguće rezervisati putovanje koje želite, a da nije u ponudi agencije ’’SABRA’’. U tom slučaju, neophodan je minimum akontacije od 40% , i administrativna zabrana na do 6 rata.

Kompletnu ponudu Agencije možete videti na sajtu www.sabra.rs., a za sva pitanja možete se obratiti ili na broj telefona call centra Agencije 011/4147077, ili direktno u njihovoj poslovnici u Beogradu, u ulici Ilije Garašanina 20.