Optik

Potpisivanjem ugovora sa Očnom kućom OPTIK PROFESIONAL, članovima Sindikata biće omogućen besplatan oftamološki pregled za određivanje dioptrije u prostorijama Akademije ili u poslovnim objektima OPTIK PROFESIONAL. Izuzetno, biće izvršeno i merenje očnog pritiska u prostorijama Akademije, a prilikom vršenja pregleda za određivanje dioptrije.

Besplatan oftamološki pregled se odnosi samo na pregled za određivanje naočara i kontaktnih sočiva i ne obuhvata kompletan oftamološki pregled sa tonometrijom, kompjuterizovano vidno polje, laserske intervencije i druge posebne dijagnostičke metode koje se primenjuju u očnoj kući OPTIK PROFESIONAL ili OČNOJ BOLNICI PROFESIONAL.

OPTIK PROFESIONAL će članovima Sindikata i članovima njihovih porodica omogućiti odloženo plaćanje od 4 do 12 rata, a u dogovoru sa ovlašćenim licem i na veći broj ukoliko je to potrebno u konkretnom slučaju. Odloženo plaćanje omogućava se bez kamate i drugih dodatnih troškova.

Takođe, OPTIK PROFESIONAL kao osnivač OČNE BOLNICE PROFESIONAL, omogućava članovima Sindikata i članovima njihovih porodica da plaćaju na rate i usluge u bolnici Profesional kao što su lasersko skidanje dioptrije, operacija katarakte, druge laserske intervencije, kompjuterizovano vidno polje i druge usluge bolnice u skladu sa propozicijama bolnice.

Zaposleni i njihovi članovi porodice će imati i posebne uslove plaćanja za kupovinu dioptrijskih i sunčanih naočara, kontaktnih sočiva, kao i na lasersko skidanje dioptrije, operacije katarakte i strabizma – po najpovoljnijim cenama na 12 mesečnih rata.

Optik Profesional.pdf

Očna bolnica.pdf